voordeelvergelijken.eu

ZORGVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Elk jaar kunnen mensen overstappen van zorgverzekering. Dit kan zijn vanwege de inhoud van het pakket, maar wordt meestal gedaan aan de hand van een prijsvergelijking. Daarnaast zijn er meer manieren om te besparen op de kosten van de zorgverzekering.

Bespaar door jaarpremie vooruit te betalen

Je kunt naast lagere tarieven, ook op een andere manier besparen. Veel aanbieders bieden je een korting op je premie, als je per jaar vooruit betaalt. Dit levert je bij de meeste 1 of 2% korting per jaar op. Dit lijkt geen grote besparing, maar als je deze korting optelt bij de korting die je kunt krijgen door over te stappen, kan het een leuk voordeeltje opleveren.

Gemakkelijk overstappen

Overstappen naar een andere aanbieder is gelukkig erg eenvoudig. Je hebt geen problemen met lastig opzeggen en aanmelden. Kies je voor een nieuwe zorgverzekeraar, dan wordt je huidige zorgverzekering vaak automatisch voor je opgezegd. Dat is wel zo gemakkelijk. Indien je niet tevreden bent met de overstap, kan je daarnaast vaak nog eens binnen 14 dagen deze wisseling stopzetten, zonder extra kosten.

Vele vergelijkingssites

Aangezien er veel geld omgaat in de verzekeringen, zijn er ook veel websites die hier een graantje van mee willen pikken. Een simpele Google zoekopdracht, geeft veel opties om te gebruiken. Bij de publieksverkiezing Website van het Jaar is de Consumentenbond weer uitgeroepen tot Populairste Website in de categorie Vergelijking, dus dit is sowieso een goede site om te gebruiken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 voordeelvergelijken.eu

Thema door Anders Norén