voordeelvergelijken.eu

VOORDEELCODES BENUTTEN

Bij online aankopen zie je vaak de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Aangezien veel mensen die niet hebben, negeren ze dit veld en gaan verder met de aankoop. Zonde, want ook al heb je de code niet, deze kan je soms alsnog benutten.

Gebruik Google

Stel je staat klaar om een aankoop te doen bij bol.com. Je bent bijna klaar om af te rekenen, en dan zie je het kortingscode veld. Denk dan niet, ik heb geen code dus ik ga afrekenen. Open google, en zoek eens op bol kortingscode. In sommige gevallen zie je dan ineens dat de code is opgenomen op een kortingswebsite, welke je zonder kosten of moeilijkheden zo over kunt nemen. Dit kan 10% korting zijn, maar ook gratis verzending bijvoorbeeld. Het kost je slechts een minuutje om deze besparing te kunnen benutten.

Kortingswebsites

De websites die de kortingscodes tonen, doen dit vaak omdat ze dan zelf ook een voordeeltje hebben. Door te klikken op de link naar de webshop, registreert deze dat je vanaf die site bent gekomen. Zo kunnen de sites 1-2% ontvangen van het aankoopbedrag. Zij voordeel, en jij dus ook! Het kan dus lonen om je in te schrijven bij 1 of meer van deze websites, om zo altijd een basis te hebben waar je kunt kijken of er voordeel te halen is!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 voordeelvergelijken.eu

Thema door Anders Norén