voordeelvergelijken.eu

VOORDEEL BIJ ALLES IN 1

Je kunt natuurlijk bij elke aanbieder de goedkoopste abonnementen uitkiezen voor je telefoon, internet, en televisie, maar dit is niet altijd het meest voordelige. De alles-in-1 pakketten leveren voldoende korting op om bij 1 aanbieder een abonnement te nemen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van slechts een aanbieder.

Aanspreekpunt

Aangezien storingen bij telefonie, internet, of televisie niets nieuws zijn, is het handig als je slechts 1 aanspreekpunt hebt. Daarnaast krijg je hierdoor ook slechts 1 factuur, waardoor het een stuk overzichtelijker is.

Zenderpakketten

Naast de reguliere zenders, bieden de meeste aanbieders ook speciale pakketten aan. Deze zijn verkrijgbaar tegen bijbetaling. Nieuwe abonnees krijgen echter vaak gratis pakketten om ze over te halen voor de aanbieder te kiezen. Daarnaast krijg je bij alles in 1 regelmatig kortingen op deze pakketten.

Prijsverlaging

Losse abonnementen zijn eenvoudig te vergelijken. Op basis van die vergelijkingen kan je de goedkoopste aanbieder kiezen voor alle losse producten. Tel je deze bij elkaar op, dan ben je bijna altijd duurder uit, dan wanneer je een alles in 1 pakket uitkiest.

Korting bij duurdere pakketten

De goedkoopste pakketten bevatten de minste zenders, lage downloadsnelheden, en weinig GB voor je internetbundel op de telefoon. Duurdere pakketten geven veel meer opties. In de strijd om de consument, bieden veel alles in 1 aanbieders kortingen aan op de duurdere pakketten.

Keuze maken

Er zijn diverse sites op internet waar je de pakketten makkelijk kunt vergelijken. Zo kan je zelf kiezen wat je nodig hebt voor de aparte diensten, en bekijken welke aanbieder er als beste uitkomt. Maak hier zeker gebruik van, want het kan soms tientallen euro’s per maand schelen.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 voordeelvergelijken.eu

Thema door Anders Norén