voordeelvergelijken.eu

vEILINGSITES

Een dagje dierentuin, bioscoop, of een pretpark bezoeken: het kunnen flinke uitgaven zijn. Een dagje er op uit met de kinderen is zelfs voor veel gezinnen bijna niet meer haalbaar. Gelukkig zijn er veilingsites, waarbij je soms erg voordelig weg kunt!

Hoge prijzen in de pretparken en dierentuinen

Waar het vroeger nog goed mogelijk was om voor een paar tientjes een dagje weg te gaan met het gezin, zijn de prijzen tegenwoordig soms abnormaal hoog. Voor dierentuinen is het niet raar als je ineens meer dan 20 euro per persoon moet betalen, en pretparken zitten boven de 30 euro. Voor een gezin van 4 personen, is dit een extreme kostenpost voor een gezellig dagje weg.

Abonnementen goedkoper

Een abonnement op een pretpark of dierentuin, kan je al snel veel voordeel opleveren. Het is eenmalig een flinke uitgave, maar daarna ben je de rest van het jaar klaar. De prijs voor het abonnement geeft je aan hoe vaak je er gebruik van zou moeten maken. Stel je betaalt 20 euro voor een los kaartje, en een abonnement is 100 euro, dan zal je dus zeker 5 keer moeten gaan om je geld eruit te krijgen. Iets wat niet voor iedereen haalbaar is.

Veilingsites als oplossing

Er zijn een aantal bekende veilingsites, zoals vakantieveiling en ticketveiling, waarbij je kunt bieden op kaartjes voor pretparken, voorstellingen, dierentuinen en musea. Vaak duurt een veiling slechts korte tijd, waarna deze opnieuw wordt opgestart. Zo kun je dus zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven, en als de veiling boven die prijs uitkomt, wacht je simpelweg op de volgende. Op rustige tijden kan je zo zelfs voor een paar euro een kaartje scoren, waar je normaal meer dan 20 euro kwijt voor was geweest.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 voordeelvergelijken.eu

Thema door Anders Norén