voordeelvergelijken.eu

SLIM BOODSCHAPPEN DOEN

De goedkoopste supermarkten opzoeken is natuurlijk een manier om niet te veel geld uit te geven als je je boodschappen gaat doen. Toch is geen enkele supermarkt op alle vlakken de goedkoopste. Reclamefolders zijn een goede manier om echt goedkoop uit te zijn.

Goedkoopste supermarkt

Al jaren roepen supermarkten dat zij de goedkoopste zijn. Veelal hoor je Aldi en Lidl genoemd worden als de beste keuze. Toch blijkt uit tests dat bij het doen van dezelfde boodschappen in alle supermarkten, ze over het totaalbedrag vaak niet het voordeligst zijn. Voor alle supermarkten geldt, dat er vlakken zijn waarop zij eruit springen. Kies je ervoor om al je boodschappen dan bij een bepaalde winkel te doen, dan blijkt ineens dat andere duurdere sectoren de totaalprijs flink opdrijven.

Reclamefolders benutten

Vroeger moest je hard op zoek naar reclamefolders van de diverse winkels, om te kijken waar je iets moois op de kop kon tikken. Tegenwoordig zijn er sites zoals reclamefolders.nl die je in een keer alle folders aanbieden. Zo kan je gemakkelijk van elke supermarkt de beste aanbiedingen eruit plukken, en zorgen voor echt voordeel.  De totaalprijs van je boodschappen ligt zo een flink stuk lager, en bij de weekboodschappen kan je zomaar tientallen euro’s besparen.

Winkels langsgaan, of een vaste plek voor je boodschappen?

Het grote nadeel van speciale producten bij de goedkoopste supermarkt halen, of werken met aanbiedingen per supermarkt, is dat je lang bezig bent om je boodschappen te doen. Soms moet je 4 supermarkten af, voor je het voordeligst uit bent. De keuze is dus geheel aan jou: Wil je tijd besparen, kies dan de supermarkt die voor jouw boodschappen het voordeligst is, maar wil je best wat moeite doen? Haal dan overal de aanbiedingen en goedkopere producten om maximale winst te behalen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 voordeelvergelijken.eu

Thema door Anders Norén