voordeelvergelijken.eu

KLANTENVOORDEEL

Wilt u koopzegels? Heeft u een klantenpas? Spaart u voor de handdoeken? Er zijn veel winkels waar je dit soort vragen naar je hoofd krijgt. Veel mensen worden er moe van, maar wat als je er nu eens slim gebruik van maakt?

Sparen voor korting

Veel winkels hebben acties waarbij je kunt sparen voor kortingen op producten. Glazen, handdoeken, korting op de Efteling, er komt van alles voorbij! Natuurlijk is niet elke actie even interessant voor je, maar door even slim te kijken waar er dit soort spaaracties worden aangeboden, kan je kiezen voor acties die wel interessant zijn. Misschien wil je nu niet naar de Efteling, maar als je over 3 maanden wel wilt gaan, is het mooi meegenomen als je nog een kortingsbon hebt liggen van 10 euro!

Klantenvoordeel

Om mensen te belonen als ze vaker bij de winkel komen, bieden veel zaken een klantenkaart aan. Soms levert dit weinig op, en ben je maanden bezig om 5% korting bij elkaar te sparen. In sommige gevallen kan het echter wel de nodige voordelen opleveren. Denk eens aan speciale kortingen alleen voor kaarthouders. Soms scheelt dit 10-20% aan korting op een aankoop die je anders niet had gekregen. Of profiteer van speciale dagen waarbij alleen kaarthouders mogen komen winkelen. Een trouwe klant is belangrijk voor bedrijven, en daar kan je zeker je voordeel mee doen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 voordeelvergelijken.eu

Thema door Anders Norén