ALTERNATIEVE PRODUCTEN

De marketingmachines van de grote merken draaien op volle toeren. Overal zie je advertenties en reviews die je er op wijzen hoe geweldig een product wel niet is. Deze advertenties betalen zichzelf wel weer terug dankzij de verkopen, maar kijken naar alternatieven kan voor jou veel voordeel opleveren.

A-merken

Apple en Samsung zijn goede voorbeelden van A-merken die een flinke status hebben verworven. De kwaliteit van de producten is prima, maar dankzij reclame zorgen ze ervoor dat mensen echt gaan denken: Die moet ik hebben! Als je gaat kijken naar de gebruikte techniek en onderdelen, dan blijkt vaak dat deze ook in goedkopere merken te vinden zijn. Design en marketing zorgen er echter voor dat iedereen toch naar de duurdere merken blijft kijken.

Vergelijk met andere merken

Door slim te kijken wat een product nu eigenlijk waardevol maakt, kan je al snel alternatieven ontdekken. Als je kijkt naar het aanbod op het gebied van mobiele telefoons, dan zijn er tientallen merken die modellen op de markt brengen. Ze zijn soms minder bekend, maar als je naar de specificaties gaat kijken, zie je veel zaken terugkomen die ook in de duurdere bekende merken zitten. Geef je dus niet om de naamsbekendheid, dan kan je op dat vlak al honderden euro’s besparen, en heb je dezelfde kwaliteit in huis!

Gebruik vergelijkingsopties

Er zijn op internet al tal van sites te vinden die vergelijkingen tussen producten maken. Bekijk reviews op die sites om te zien wat een product daadwerkelijk te bieden heeft. Ook op instagram zijn er diverse accounts die er een sport van maken. Ze zoeken voor dure A-merken alternatieven op en bieden deze op hun account aan. Doe er je voordeel mee!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

                                            © 2023 voordeelvergelijken.eu                                   VOORDEEL PARTNERS