Online boodschappen bestellen

Waar het op de maandagochtend een drukte van jewelste was, is het nu opvallend rustig: de supermarkt. Sinds ongeveer anderhalf jaar kan je je boodschappen thuis laten bezorgen. De Albert Heijn is hiermee begonnen en nu hebben bijna alle grote supermarktketens het van ze overgenomen.

Het is ergens ook wel handig. Je bespaard tijd en energie. En als je met de auto naar de supermarkt gaat, dan bespaar je ook nog eens benzine. Het enige puntje is dat je voor een minimaal bedrag moet bestellen, anders kom je niet in aanmerking om de boodschappen te laten bezorgen. Onhandig als je minimaal €70 moet uitgeven en je bent maar met z’n tweeën! Gelukkig is dit bij veel winkels verschillend. Bij de Albert Heijn moet je dus een minimaal bedrag hebben van €70 maar bij bijvoorbeeld De Plus is dat maar €20! Bij Coop kan je al vanaf €15 bestellen, maar dat ligt wel aan het filiaal! Ook de Jumbo doet sinds kort aan thuisbezorgen. Ook hierbij moet je minstens €70 uitgeven. Bij alle winkels betaal je ook nog verzendkosten, wat op zich niet zo gek is, maar hierdoor lijkt het alsof je uiteindelijk veel duurder uit bent! Ook deze prijzen verschillen sterk. Bij de een betaal je €6 en bij de andere betaal je maar €4,95. Een groot voordeel is wel dat je niet in de verleiding komt om een heleboel onnodige dingen te kopen. Je besteld je dingetjes en klaar! Het wordt voor de deur afgeleverd en klaar is kees!

Ook wanneer je slecht ter been bent of straatangst hebt, is dit een goede uitkomst.

Nadelen zijn wel dat je niet je eigen versproducten kan uitkiezen! Vaak kijk je toch even of die appel niet te zacht aanvoelt of dat er geen rare stukjes op je paprika zitten! Je bent helemaal afhankelijk van de winkel en de bezorger.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2019 voordeelvergelijken.eu